We Love The Planet
Duurzame fabriek Energie Zelfvoorzienend Water

Duurzame fabriek

In 2014 is één van de duurzaamste fabrieken van Azië opgezet. Deze fabriek is volledig milieuvriendelijk en zelfvoorzienend. De fabriek gebruikt energie van zonnepanelen en windkracht en is niet aangesloten op een elektriciteitsnet of de publieke watervoorraad.

Iedere dag wordt er verse vis gevangen en samen met het groente en fruit uit de fabriekstuin worden alle medewerkers heerlijke, gezonde maaltijden geserveerd.

Energie

Door het gebruik van zonnepanelen en windmolens wekt de fabriek haar eigen energie op. Onder andere alle verlichting, binnen en buiten, wordt hierdoor van energie voorzien en zijn volledig van LED.

Zelfvoorzienend

Wij geloven in zelfvoorzienend leven en dat vertaalt zich terug in deze fabriek. De fabriek is gebouwd rondom de interesses en het geluk van de werknemers. Er worden biologische groentes en fruit verbouwd en er is een visvijver om gezonde voeding te kunnen serveren.

Water

In de fabriek wordt regenwater opgevangen en gefilterd voor eigen gebruik. Het filteren gebeurt in biologische filtersystemen en volgens de Europese standaard. Zo verminderen we het gebruik van flesjes water en het onnodig transporteren hiervan.

Het water rondom de fabriek wordt gefilterd en voorzien van zuurstof door waterpompen en filters die werken op zonne-energie. De kwaliteit van het water wordt hierbij continu gemonitord.

In de hele fabriek wordt geen gas gebruikt. Hierdoor is er geen uitstoot van koolstofdioxide.