WE LOVE OUR CUSTOMERS

Klantenservice

Heeft u een vraag, klacht of opmerking over onze producten, of wilt u meer informatie over uw bestelling? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Wilt u samenwerken? Neem dan contact op met info@welovetheplanet.nl

Wilt u graag onze producten verkopen? Neem dan contact op met info@welovetheplanet.nl

We Love The Planet
Gooiland 35
1948 RC Beverwijk

Telefoon: +31 (0)251 – 745 292
E-mail: info@welovetheplanet.nl

VACATURES

Administratief Boekhoudkundig Medewerker

Standplaats: Beverwijk

Functieomschrijving

Jij bewaart het overzicht op onze financiële administratie. Je werkt zelfstandig, maar bent onderdeel van een jong, ambitieus en dynamisch (lees: gezellig) team. Perfectionistisch en secuur zijn woorden die jou goed omschrijven; jij zorgt er immers voor dat de administratie en boekhouding volledig op orde is.

Inconsistenties en fouten herken jij, natuurlijk, als geen ander. Daarnaast weet jij hoe je controles uitvoert op je eigen werkzaamheden. Jij verzorgt de complete financiële admini – stratie (credit en debet), boekhouding en personeelsdossiers. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

  • Taken en verantwoordelijkheden
  • Zelfstandig inrichten, uitvoeren en controleren van diverse administratieve werkzaamheden
  • Het up-to-date houden van de administratie
  • Jij bent verantwoordelijk voor een juiste en tijdige verwerking van alle inkomende inkoopfacturen en uitgaande verkoopfacturen
  • Je muteert, controleert, archiveert en bent daarnaast medeverantwoordelijk voor het goed functioneren van onze debiteuren- en crediteurenadministratie
  • Debiteurenbewaking waaronder o.a. het sturen van herinneringen en aanmaningen Bankafschriften inboeken en het uitvoeren van alle memoriaalboekingen
  • Tussenrekeningen beoordelen Voorbereiden en indienen van BTW en ICL aangiften
  • Voorbereiding van maand-, kwartaal- en jaarrapportages
  • Creëren van betaalbestanden en betaalopdrachten

Skills en opleiding

Jij beschikt over een afgeronde MBO opleiding in een financiële richting. Verder heb jij minimaal 5 jaar relevante werkervaring en beheers jij de Nederlandse en Engelse taal goed. Jij bent op korte termijn beschikbaar voor minimaal 20 tot maximaal 40 uur per week. Kennis van Exact is daarnaast een pré maar geen vereiste.

Wat bieden wij jou?!

Een kans om veel te leren en aan een goede carrière te werken binnen een snel groeiend, internationaal bedrijf. Een bedrijf waar liefde voor onze gezondheid en planeet hoog in het vaandel staan! Je ontvangt een marktconform salaris, eventuele reiskostenvergoeding en wordt onderdeel van een leuk en ambitieus team. Jouw nieuwe collega’s zijn altijd in voor een potje tafeltennis en in de “chillroom” (met PlayStation natuurlijk!) kan jij je hoofd even leegmaken wanneer jij net een complex boekhoudkundig stuk hebt afgerond. Wij ondersteunen jou in jouw carrière en bieden de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen.

Klinkt dit als de ideale baan voor jou? Solliciteer dan snel!

E-mail: info@welovetheplanet.nl
Telefoonnummer: 0251 – 745 292

Fields marked with an * are required

De gegevens hierboven bewaren wij zodat we contact met je op kunnen nemen naar aanleiding van je vraag. We zullen je gegevens nooit delen met derden. Bekijk ook onze privacy verklaring.