Ga naar hoofdinhoud
VOOR 14:00 BESTELD BINNEN 1 WERKDAG IN HUIS GRATIS VERZENDING VANAF €50 (NL) MAKKELIJK RETOURNEREN DEBE

Smeer hormoonproof en kies We Love The Planet deodorant!

Heb jij er al eens bij stil gestaan dat je dagelijks in aanraking komt met allerlei stoffen die je hormonen kunnen verstoren? Gelukkig kun je je hormonen helpen door te kiezen voor We Love The Planet!

Als eigenaar van helpjehormonen.nl schrijf ik in samenwerking met We Love The Planet dit blog artikel! Op de website www.helpjehormonen.nl vind je allerlei informatie, tips en product favorieten die jou helpen om makkelijker hormoonproof keuzes te maken. Denk aan voeding en leefstijl, maar natuurlijk ook cosmetica producten zoals deodorant.

Wist je dat je door het gebruik van bodylotion, deodorant, shampoo, lippenbalsem, zeep en handcrème op één dag met meer dan 20 hormoon verstorende stoffen in aanraking kunt komen? Deze stoffen kunnen het risico op een hormonale disbalans vergroten. Er wordt tegenwoordig gelukkig steeds meer onderzoek gedaan naar mogelijk schadelijke stoffen in onder andere cosmetica producten en het effect ervan op mens, dier en milieu.

Waarom zou je kiezen voor een natuurlijke deodorant zonder aluminium?

Deodorant gebruiken we allemaal elke ochtend, om overmatig zweten en een zweetgeur tegen te gaan. Maar hierbij wordt vergeten dat onze oksels juist een belangrijke rol spelen in onze gezondheid. Deze ‘uitgang’ van ons lichaam is om meerdere redenen belangrijk om open te houden, bijvoorbeeld voor het afvoeren van afvalstoffen.

Wanneer je kiest voor een natuurlijke deodorant zonder aluminium en parabenen dan blokkeer je de oksels niet. De baking soda zorgt ervoor dat de bacteriën onder je oksels niet kunnen zorgen voor een onfrisse zweetgeur. Het zal echter je zweet niet stoppen. Je poriën worden namelijk niet verstopt, dus je kan nog steeds transpireren.

Good to know wanneer je overstapt: Als je van bijvoorbeeld een anti-transparant deo met aluminium switcht naar een natuurlijke deodorant, dan kan het zijn dat je in de eerste periode jezelf juist wat meer gaat ruiken. Dit is normaal en gaat vanzelf weer over.

Waarom zou je kiezen voor We Love The Planet deodorant?

Voor helpjehormonen.nl testen we regelmatig allerlei producten uit. Waaronder inmiddels ook al diverse natuurlijke deodorant soorten en merken, met wisselend succes. Soms is de geur niet lekker of neutraliseert de deodorant de zweetgeur niet voldoende.

De we love the planet deodorant doet daarentegen wel alles wat je graag wilt bij het gebruik van een deodorant. Je hebt genoeg keuze uit diverse frisse geuren, het deoblikje en de deostick zijn allebei makkelijk in gebruik én de deodorant zorgt een volledige dag voor frisse een droge oksels.

  • 100% natuurlijke ingrediënten
  • Het werkt erg goed
  • Je doet er lang mee
  • Het is betaalbaar
  • Zero waste en recyclebare verpakkingen

Deoblikje of deostick?

De keuze tussen de deostick en het deoblikje is echt een persoonlijke keuze. Beide deodorant soorten hebben uiteindelijk dezelfde werking. Het is dus maar net wat jij zelf prettiger vindt. Heb je geen idee? Probeer beide varianten een periode uit, dan weet je het snel genoeg! Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar het deoblikje. Ik vind de cremé in het blikje makkelijk en fijn te doseren en te verdelen onder mijn oksels.

Tip voor het deoblikje in de zomer: omdat het een deodorant is met natuurlijke ingrediënten, kan het zijn dat je deodorant hartje zomer met hoge temperaturen wat vloeibaarder wordt. Als je deodorant voor je gevoel TE vloeibaar wordt, dan kun je hem even in de koelkast leggen. Dan wordt hij vanzelf weer de juiste dikte!

Mijn favoriete We Love The Planet deodorant!

Mijn favoriete we love the planet deodorant is momenteel de Sweet Serenity. Er zijn natuurlijk meerdere fijne geuren die ik heb getest, maar als ik echt moet kiezen dan wint de Sweet Serenity het bij mij op dit moment!


Dus smeer hormoonproof en kies We Love The Planet deodorant!

Smeer hormoonproof en kies We Love The Planet deodorant

Aanmelden nieuwsbrief

Krijg bericht over acties, kortingen & nieuws rondom We Love The Planet.

Volg ons

Heeft u een vraag of een opmerking over We Love The Planet?

Heeft u een vraag of opmerking over een product of over We Love The Planet? Neem gerust contact met ons op.

mastercard logo
visa logo
iDeal logo