We Love Deodorant Stick of blik?

Wat moet ik nou gebruiken?

We Love Deodorant stick of blik? Het antwoord is heel simpel: Wat jij zelf fijner vindt. In zowel de stick als het blikje worden dezelfde ingrediënten gebruikt dus de werking is hetzelfde. Alleen de substantie is aangepast: Het blikje is echt een crème dat je met je vingers in de oksel smeert. Bij de stick is de substantie wat dikker zodat deze goed smeerbaar is als stick.

Het blikje is fijn omdat je de hoeveelheid die je opsmeert zelf kan bepalen. Je vingers worden wel wat vettig maar handen wassen is na opbrengen niet perse nodig. Je smeert de crème uit op de handpalm en dit trekt heel snel in. Bij de stick hoeft je geen vingers te gebruiken en swipe je eigenlijk gewoon heen en weer onder de oksel. Een aantal swipes is genoeg om de hele dag fresh te zijn!

Het blikje is vanwege het kliksysteem goed afsluitbaar en ideaal om mee te nemen op reis. Hoe fijn is een deo die gewoon in je tas mag blijven zitten tijdens het vliegen! De stick is in het dagelijks gebruik in alle ochtend drukte misschien wel weer het makkelijkst voor thuis in de badkamer.

Dus We Love Deodorant stick of blik? De keuze is aan jou!