Skip to content
VOOR 14:00 BESTELD BINNEN 1 WERKDAG IN HUIS GRATIS VERZENDING VANAF €50 (NL) MAKKELIJK RETOURNEREN DEBE
We Love The Planet

Waarom We Love The Planet écht voor onze aarde gaat.

Wij houden als geen ander van onze aarde. Ze geeft ons zoveel en dat willen wij dan ook koste wat het kost beschermen. Daarom gaan wij écht voor producten die goed zijn voor jou én je omgeving.  Voor ons begint dat bij nieuwsgierig zijn, kritische vragen stellen, continu kijken of het anders kan. Of het beter kan. Duurzamer. Omdat ons team, net als jij, ook willen weten waar onze ingrediënten vandaan komen. Dat wat je opsmeert ook écht het beste is voor jouw huid. En wat de impact op het milieu is. Dat vinden wij heel gewoon dat je dat wilt weten. It’s natural zeggen we dan altijd. Net als onze producten trouwens:

Diffusers

Onze diffusers bestaan uit 100% etherische oliën en zijn daarmee vrij van chemische bestanddelen. In tegenstelling tot de conventionele geurstokjes, kunnen onze diffusers geen allergische reacties veroorzaken.

Kokosnoot kaarsen

Onze Coconut Candles zijn gemaakt van 100% sojawas. Sojawas bevat geen chemicaliën, is milieuvriendelijk en is bovendien biologisch afbreekbaar. Om er zeker van te zijn dat wij niet bijdragen aan grootschalige ontbossing in bijvoorbeeld het amazone gebied, halen wij onze sojawas uit de Verenigde Staten bij een biologische en verantwoorde sojaplantage. De aansteeklont van onze kaarsen is gemaakt van ongebleekt katoen. De kokosnootschillen die wij gebruiken voor de kaars zijn een afvalproduct van voornamelijk de voedselindustrie in Thailand. Door deze schillen te ‘recyclen’ hebben wij een milieuvriendelijke en duurzame kaars gecreëerd die ook nog eens een echte eyecatcher is in jouw interieur!

Sunsticks

De natuurlijke ingrediënten in onze SPF 20 en SPF 30 zonnebrandsticks werken als een natuurlijk zonnefilter en zijn daarnaast hypoallergeen, verzachtend en hydraterend. Het helpt je huid beschermen tegen invloeden van de zon op een geheel natuurlijke manier. De zonnebrandsticks voldoen natuurlijk ook aan diverse wetgeving voor het behoud van koraalriffen.

Deodorant

Onze deodorant bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten en is geheel vrij van onnodige toevoegingen zoals aluminiumzouten. Daarnaast is onze deodorant ook nog eens milieuvriendelijk verpakt! Zo kun je onze deodorant stick als deze op is deze bij het oud papier stoppen.

Handverzorging

Wist je dat veel zepen microplastics bevatten? Met We Love The Planet handverzorging weet je dat het duurzaam en schoon is! Handen wassen was nog nooit zo goed en fijn. Ook aan milieuvriendelijke verpakkingen is gedacht. De tube van onze handcrème is gemaakt met ethanol uit suikerriet in plaats van ethanol uit aardolie. 100% recyclebaar en verminderde CO2-uitstoot. Win-win toch?! We willen het beste voor jou en voor de planeet!

Lipbalm

Onze lip balm bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten en is geheel vrij van onnodige en synthetische toevoegingen. Daarnaast is onze lipbalm ook nog eens milieuvriendelijk verpakt! Zo kun je als de lipbalm op is deze bij het oud papier stoppen.

Verzending

Wist je dat we FSC-gecertificeerde verpakkingen gebruiken en vaak proberen dozen opnieuw te gebruiken? We labelen ze met een themasticker ‘hergebruiken’. Daarnaast verzenden we al onze bestelling vanuit ons hoofdkantoor met energielabel A++.

Waarom we love the planet echt voor onze aarde gaat

Aanmelden nieuwsbrief

Krijg bericht over acties, kortingen & nieuws rondom We Love The Planet.

Volg ons

Heeft u een vraag of een opmerking over We Love The Planet?

Heeft u een vraag of opmerking over een product of over We Love The Planet? Neem gerust contact met ons op.

mastercard logo
visa logo
iDeal logo