Ga naar hoofdinhoud
VOOR 15:00 BESTELD BINNEN 1 WERKDAG IN HUIS GRATIS VERZENDING VANAF €50 (NL) MAKKELIJK RETOURNEREN DEBE

Zustainabox

Duurzaam, vegan, plasticvrij & lokale eco producten vinden? Wil je niet lang zoeken naar een leuk cadeau? Wij hebben de ultieme oplossing gevonden in Zustainabox. Om dit te kunnen realiseren zijn wij een samenwerking aangegaan met het bedrijf Zustainabox. Zustainabox inspirireerd mensen om te starten met een duurzame levensstijl. Het is een betaalbare en toegankelijke optie om een eco lifestyle aan te houden. Duurzamer leven gaat om aanpassingen en niet om opofferingen. Wij proberen op deze manier een betere wereld te creëren, doe jij ook mee? Want iedere bijdrage aan een betere wereld telt! 

Wat houd Zustainabox in? 

Zustainabox is het leukste eco cadeau. Het is een box met een missie: zoveel mogelijk mensen verleiden om over te stappen op duurzame producten. Ook de producten van We Love The Planet komen in deze geweldige boxen voor! Geef duurzaam, geef goed.

Waar bestaat het uit? 

Er worden producten geselecteerd uit 3 categorieën: Personal care, Domestic care & Social care. Borrelboxen met heerlijke vegan bites & drinks. Eco sexy schoonmaakmiddelen voor de kitchen clean-up. Groene goodies voor eco party’s en thuiswerkplekken.  

Een leuk weetje?

Je mag ook je eigen cadeau samenstellen met losse producten. Ben jij nieuwsgierig naar dit duurzame cadeau? Neem een kijkje op www.zustainabox.nl