Ga naar hoofdinhoud
VOOR 15:00 BESTELD BINNEN 1 WERKDAG IN HUIS GRATIS VERZENDING VANAF €50 (NL) MAKKELIJK RETOURNEREN DEBE
Ate van We Love The Planet

Ate – International Sales Manager

Ik ben altijd al een avontuurlijk type geweest. De wijde wereld ontdekken, nieuwe culturen zien, nieuwe mensen leren kennen de mooiste plekjes op aarde bezoeken; dat leek mij prachtig! Tijdens mijn studie logistiek verbaasde het dan ook niemand dat ik een paar maanden naar Thailand ben vertrokken voor een buitenlandse stage. Het bedrijf waar ik stage liep was BsaB, een producent van onder andere diffusers en soja was kaarsen.

Vol enthousiasme ben ik bij terugkomst in Nederland distributeur van BsaB geworden; compleet met eigen winkel, midden in het centrum van Utrecht. Onervaren in de retail wereld maar ik had ambitie voor 10 man sterk! De natuurlijke producten en het eerlijke produceren van BsaB hadden mij enorm gegrepen. Toen ik door We Love The Planet werd benaderd voor een eventuele samenwerking was er dan ook meteen een klik.

Aan mijn stage in Thailand heb ik niet alleen de distributie voor BsaB producten overgehouden maar ik heb hier ook mijn droomvrouw ontmoet en hier een gezin mee gesticht. Het runnen van een winkel kostte veel tijd. Kostbare tijd die ik ook met mijn gezin kon doorbrengen. Toen We Love The Planet mij vroeg of zij White Label de distributie van geurdiffusers en kaarsen over konden nemen was de keuze voor mij dan ook snel gemaakt. Het einde van een hoofdstuk, maar ook het begin van een nieuw hoofdstuk. De geurdiffusers en kokosnootkaarsen overnemen was prima, maar dan wél met mij erbij 😉.

Indien er vragen zijn over onze productie, distributie, prijzen, inkopen van producten of logistieke vraagstukken neem dan gerust contact met mij op. Ik sta je graag te woord!

Groetjes, Ate.

Aanmelden nieuwsbrief

Krijg bericht over acties, kortingen & nieuws rondom We Love The Planet.

Volg ons

Heeft u een vraag of een opmerking over We Love The Planet?

Heeft u een vraag of opmerking over een product of over We Love The Planet? Neem gerust contact met ons op.

mastercard logo
visa logo
iDeal logo