Ga naar hoofdinhoud
VOOR 15:00 BESTELD BINNEN 1 WERKDAG IN HUIS GRATIS VERZENDING VANAF €50 (NL) MAKKELIJK RETOURNEREN DEBE
Chantal van We Love The Planet

Chantal – Logistics Manager

We Love The Planet… Klinkt leuk, maar wat is dat nou toch voor bedrijf?! Mijn nieuwsgierigheid kreeg de overhand en ik ben mij gaan verdiepen in het bedrijf achter deze treffende naam. Hoe meer ik te weten kwam over het merk, hoe zekerder ik het wist: hier wil ik mijn steentje aan bijdragen!

Inmiddels ben ik al een ruime tijd werkzaam bij het mooiste bedrijf van Beverwijk. En geloof mij, dat weet ik zéker want ik kom uit deze regio. Producten die 100% natuurlijk zijn en die met zoveel zorg voor het milieu én mens gemaakt zijn verdienen ook liefde wanneer deze worden verzonden. Iedere dag zorg ik ervoor dat de mooiste pakketjes worden klaargezet om te worden verzonden. En daar word ik, net als de klant die ze besteld, vrolijk van. Ik ben een harde werker en inpakken is natuurlijk lang niet alles wat ik doe!

Zie jij namelijk een witte We Love The Planet Volkswagen Up voorbij scheuren? Dan is de kans groot dat ik dat ben! Ik mag vele gasten en restaurants in Noord-Holland namelijk laten genieten van onze geurdiffusers. Daarnaast werk ik in een super leuk, jong en ambitieus team en ga ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk!

Liefs, Chantal.

Aanmelden nieuwsbrief

Krijg bericht over acties, kortingen & nieuws rondom We Love The Planet.

Volg ons

Heeft u een vraag of een opmerking over We Love The Planet?

Heeft u een vraag of opmerking over een product of over We Love The Planet? Neem gerust contact met ons op.

mastercard logo
visa logo
iDeal logo