Ga naar hoofdinhoud
VOOR 15:00 BESTELD BINNEN 1 WERKDAG IN HUIS GRATIS VERZENDING VANAF €50 (NL) MAKKELIJK RETOURNEREN DEBE
Indra van We Love The Planet

Indra – General Manager

Al bijna mijn halve leven ben ik, met heel erg veel passie en plezier, werkzaam in de cosmetica branche. Een branche die mij iedere dag blijft boeien, inspireren en motiveren. Ik heb ervaring in zowel de retail business als in het runnen van een eigen schoonheidspraktijk en kan mij daarom goed verplaatsen in de schoenen van de klant. Ik ben al sinds 2016 werkzaam bij We Love The Planet en heb het merk zien uitgroeien van kleine start up naar inmiddels een begrip in de cosmetica wereld. We Love The Planet is daarom een beetje mijn “kindje” waar ik ontzettend trots op ben!

 

Mijn collega’s vinden mij een échte fashionista, dit klopt wel want ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends die ik graag door zie stromen in ons productaanbod. Brainstormsessies met de R&D van ons productiebedrijf zijn dan ook een wekelijks topic bij mij. Heb jij nog tips voor ons op dit gebied? Of wil je samenwerken? Stuur mij dan gerust een berichtje, dan sta ik je met alle plezier te woord, zelfs op mijn vrije dagen! Mijn grootste hobby is dansen, regelmatig een TikTok opnemen met collega’s doe ik dan ook met veel plezier.

Merkbeleving staat bij ons hoog in het vaandel en ik help hier dan ook graag bij! Hoe meer We Love The Planet fans hoe beter. Inmiddels stuur ik met veel enthousiasme een fantastisch team aan. Waar ik heel trots op ben en de meeste energie van krijg.

Wil je graag kennismaken? Stuur me gerust een mailtje. Ik breng het We Love The Planet virus graag bij je over 😉

Liefs, Indra

Aanmelden nieuwsbrief

Krijg bericht over acties, kortingen & nieuws rondom We Love The Planet.

Volg ons

Heeft u een vraag of een opmerking over We Love The Planet?

Heeft u een vraag of opmerking over een product of over We Love The Planet? Neem gerust contact met ons op.

mastercard logo
visa logo
iDeal logo