Ga naar hoofdinhoud
VOOR 15:00 BESTELD BINNEN 1 WERKDAG IN HUISGRATIS VERZENDING VANAF €50 (NL) MAKKELIJK RETOURNEREN DEBE
Indra van We Love The Planet

Indra – Sales en Branding Expert

Al ruim 15 jaar ben ik, met heel erg veel plezier, werkzaam in de cosmetica
branche. Een branche die mij iedere dag blijft boeien, inspireren en motiveren. Ik heb ervaring in zowel de retail business als in het runnen van een eigen
schoonheidspraktijk en kan mij daarom goed verplaatsen in de schoenen van de klant. Ik ben al sinds 2016 werkzaam bij We Love The Planet en heb het merk zien uitgroeien van kleine start up naar inmiddels een begrip in de cosmetica wereld. We Love The Planet is daarom een beetje mijn “kindje” waar ik ontzettend trots op ben!

Mijn collega’s vinden mij een échte fashionista, dit klopt wel want ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends die ik graag door zie stromen in ons productaanbod. Brainstormsessies met de R&D van ons productiebedrijf zijn dan ook een wekelijks topic bij mij. Heb jij nog tips voor ons op dit gebied? Of wil je samenwerken? Stuur ons dan gerust een DM via social media, dan sta ik je met alle plezier te woord, zelfs op mijn vrije dagen! Mijn grootste hobby is dansen, regelmatig een TikTok opnemen met collega’s doe ik dan ook met veel plezier.

Naast het werken op kantoor zal je mij vaak op de weg vinden. Alle (potentieel nieuwe) klanten bezoek ik namelijk het liefst persoonlijk want alleen dan kan ik ze voorzien van een waardevol advies op maat. Merkbeleving staat bij ons hoog in het vaandel en ik help hier dan ook graag bij! Klanten enthousiast maken; onze producten laten voelen, ruiken en ervaren geeft mij de meeste energie. Inmiddels stuur ik met veel enthousiasme de sales buitendienst meiden in verschillende rayons aan waar ik heel trots op ben. Wil jij onze producten in jouw restaurant, sportschool of salon hebben staan? Of wil jij een nieuw verkooppunt worden? Stuur mij gerust een mailtje en dan komen we snel bij je langs!

Liefs, Indra