Skip to content
VOOR 14:00 BESTELD BINNEN 1 WERKDAG IN HUIS GRATIS VERZENDING VANAF €50 (NL) MAKKELIJK RETOURNEREN DEBE
Sales buitendienst

Lisan – Account & Projectmanager

Toen in de geurdiffuser van We Love The Planet voor het eerst in een restaurant rook was ik gelijk verkocht! Wat een leuk concept maar nog belangrijker, wat een heerlijke geur.

Ik was hierdoor erg benieuwd naar het merk en zag dat ze nog veel meer andere producten verkochten en dat het kantoor ook nog gevestigd is in mijn woonplaats Beverwijk, hoe leuk is dat?! Op het moment dat ik een vacature bij We Love The Planet voorbij zag komen was de volgende stap snel gemaakt en dat was solliciteren.

Ik ben terecht gekomen in een bedrijf met een superleuk, klein en jong team waar ik mezelf direct thuis voelde. Één dag in de week ben ik aanwezig op kantoor en de andere dagen ben ik op pad om langs te gaan bij nieuwe en bestaande horeca en verkooppunten.

Ik vind het erg leuk dat ik elke dag weer nieuwe mensen kennis kan laten maken met onze mooie producten.

Het thema duurzaamheid staat natuurlijk centraal binnen We Love The Planet, samen met het team nadenken over hoe bepaalde processen nog duurzamer kunnen gebeurt dan ook erg vaak.

Ik hoop dat ik de komende tijd nog heel veel mensen blij mag maken met onze mooie producten. Heb je nou zelf een winkel of horecazaak en ben je nieuwsgierig worden naar ons merk en producten? Je kan mij of mijn collega’s altijd mailen of bellen om te vragen naar de mogelijkheden!

Wie weet tot ziens 😊

Liefs, Lisan

Aanmelden nieuwsbrief

Krijg bericht over acties, kortingen & nieuws rondom We Love The Planet.

Volg ons

Heeft u een vraag of een opmerking over We Love The Planet?

Heeft u een vraag of opmerking over een product of over We Love The Planet? Neem gerust contact met ons op.

mastercard logo
visa logo
iDeal logo