skip to Main Content
VOOR 15:00 BESTELD BINNEN 1 WERKDAG IN HUIS GRATIS VERZENDING VANAF €50 (NL) MAKKELIJK RETOURNEREN DE
Merel van We Love The Planet

Merel – Marketing & Sales binnendienst

Per toeval ben ik ruim zeven jaar geleden in de cosmetica wereld terecht gekomen. Een toevalstreffer en een schot in de roos. Een wereld waar ik voor geen goud meer uit wil! Ik ben opgegroeid in een familie waar borstkanker een rol speelde en kreeg als jong meisje heel bewust mee dat ik goed naar de ingrediëntenlijst van mijn deodorant moest kijken om er zeker van te zijn dat hier geen kankerverwekkende stoffen in zouden zitten.

We Love The Planet: 100% natuurlijke (cosmetica) producten (én deodorant) zonder schadelijke stoffen. Veilig voor jezelf én ook nog eens de juiste keuze als het gaat om het milieu. Dat leek mij wel wat! Een merk wat mij ontzettend wist aan te spreken. Ik wist al snel: bij dát merk, daar wil ik werken! Ik ben van mening dat je een product pas écht goed kan verkopen wanneer je er zelf 100% achter staat en beschikt over alle belangrijke informatie. Ik houd mij dan ook niet alleen met marketing gerelateerde activiteiten bezig, maar ook de technische kant van de producten spreekt mij enorm aan. Hoe kan ik immers een product verkopen wanneer ik niet weet waarom welke ingrediënten zijn gebruikt en waar deze voor dienen? Voor kritische vragen over specifieke ingrediënten of formuleringen kan je bij mij altijd terecht!

Trots kan ik zeggen dat ik groot fan ben! Fan van werkelijk waar alle producten die ik met veel liefde en passie iedere dag weer mag verkopen. Heb jij marketing gerelateerde vragen? Vragen over het inkopen van onze producten? Mail mij dan gerust! Ik steek je graag aan met het We Love The Planet-virus 😉.

Liefs, Merel.