Ga naar hoofdinhoud
VOOR 15:00 BESTELD BINNEN 1 WERKDAG IN HUISGRATIS VERZENDING VANAF €50 (NL) MAKKELIJK RETOURNEREN DEBE
Niels

Niels – Medewerker commerciële binnendienst

Joe, ik ben Niels! Hier sta ik ook wel bekend als Nelis! Een vrolijke spring in ’t veld en een van de jongste van het We Love The Planet-team. Wat mij typeert? Ik ben graag net even anders dan de rest en dat zie je terug in mijn (te) gekke en uitgesproken kledingstijl. Normaal & saai doen dat kan namelijk altijd nog!

Doen waar ik mij goed bij voel, dat vind ik ontzettend belangrijk. En precies dát heeft mij bij We Love The Planet gebracht voor mijn stage boekhoudkundig medewerker. Inmiddels een half jaar later kijk ik terug op een fijne en leerzame stage met een goede klik met het merk en het team. Die klik, dat bleek wederzijds want toen mijn stage was afgerond is mij gevraagd te blijven. De keuze was snel gemaakt: natuurlijk blijf ik graag!

Ik ben ambitieus, enthousiast en erg leergierig. Ik ben dan wel een van de jongste maar mijn kennis doet daar zeker niet aan onder. Wil jij een bestelling plaatsen? Heb jij inkoop gerelateerde vragen? Of stuur jij een mailtje naar onze info mail? Dan is de kans groot dat wij elkaar dan spreken en ik vertel jou graag alles wat je wilt weten over onze producten.

Groetjes,

Niels