Ga naar hoofdinhoud
VOOR 14:00 BESTELD BINNEN 1 WERKDAG IN HUIS GRATIS VERZENDING VANAF €50 (NL) MAKKELIJK RETOURNEREN DEBE
Paul van We Love The Planet

Paul – Founder

Als je een goed idee hebt, dan moet je dat uitwerken. En als je 10 goede ideeën hebt, moet je ze soms allemaal uitwerken. Iedereen die mij kent weet dat stil zitten niet mijn ‘ding’ is. Ondernemen zit in je bloed of niet. Soms doet zich een idee voor wat gewoon niet uit je hoofd gaat. Een idee vanuit passie, overtuiging en liefde voor het ondernemen maar ook vanuit liefde voor de planeet.

In 2016 heb ik samen met mijn vrouw Eva We Love The Planet opgericht. Het idee ontwikkelde zich eigenlijk door de tante van Eva, zij was groot fan van 100% natuurlijke verzorgingsproducten. Maar wat is nou een product dat écht iedereen gebruikt en waar écht een groot verschil mee gemaakt kan worden? Juist. Deodorant. Een product wat iedere dag in aanraking komt met je huid en waarbij de reguliere deodorants eigenlijk helemaal niet zo gezond zijn als de gemiddeld persoon denkt. Een deodorant met 100% natuurlijke ingrediënten en, anders dan de reguliere deodorants, volledig zonder schadelijke stoffen voor jezelf en voor het milieu. Dit zou de markt op moeten!

Inmiddels zijn we 5 jaar verder en ben ik ontzettend trots op We Love The Planet. De producten zelf zijn natuurlijk, de in house productie milieuvriendelijk, verpakkingen milieuvriendelijk, alles is zo duurzaam en zo ecologisch mogelijk. En bovenop alles hebben wij een fijn team dat trots is op de producten die wij in het assortiment hebben. Én daar ben ik dan weer trots op! Wat wil een ondernemer nog meer?!

Groetjes, Paul.

Aanmelden nieuwsbrief

Krijg bericht over acties, kortingen & nieuws rondom We Love The Planet.

Volg ons

Heeft u een vraag of een opmerking over We Love The Planet?

Heeft u een vraag of opmerking over een product of over We Love The Planet? Neem gerust contact met ons op.

mastercard logo
visa logo
iDeal logo