We Love Giftsets – Hand Care

19,50

Een leuke gift: Hand wash & hand cream Arctic White!
De Hand wash houdt je handen zacht en heeft een verzorgende werking door de organic Aloe Vera en glycerine. De wash is rijk aan mineralen om het hydratatieniveau van de huid te behouden.

 

Een handcrème is een verzorgende crème die je handen verzachten! Met organic Shea butter en Aloë Vera!

Beschrijving

Een leuke gift: We love Giftsets – Hand Care! Welkom in onze wereld van natuurlijke handverzorging.

De We Love Giftsets – Hand Care giftset bestaat uit de Hand Wash en Hand Cream.

Om uitdroging van jouw handen te voorkomen is een verzorgingsroutine met goede en natuurlijke verzorgingsproducten dan ook belangrijk! Kies daarom voor handverzorging op basis van natuurlijke ingredienten.

Door de keuze voor natuurlijke en duurzame grondstoffen in combinatie met de heerlijke, zachte geur Arctic White wordt het een feestje om jouw handen te wassen! Geheel in stijl natuurlijk: zeepvrij en zonder onnodige toevoegingen! Precies zoals jij van ons gewend bent. Om het feestje helemaal compleet te maken heb je beide Hand Care producten nu in één giftset.

Hand Wash.

We Love Hand Wash houdt je handen schoon en fris. De handzeep is daarnaast rijk aan mineralen om het hydratieniveau van de huid te behouden. De zeepvrije formule is speciaal ontwikkeld om ervoor te zorgen dat jouw handen nooit geirriteerd raken, ongeacht hoe vaak jij jouw handen ook wast.

Hand Cream

We Love Hand Cream heeft een verzorgende werking en houdt je handen zachter dan zacht. Niet alleen de natuurlijke ingredienten in de handcreme zijn zorgvuldig geselecteerd, maar ook aan een duurzame en milieauvriendelijke verpakking is gedacht. De tube voor de handcreme is daardoor ook gewonnen uit suikerriet. Wij willen namelijk het beste voor jou en voor de planeet.

 

Andere suggesties…