Skip to content
VOOR 14:00 BESTELD BINNEN 1 WERKDAG IN HUIS GRATIS VERZENDING VANAF €50 (NL) MAKKELIJK RETOURNEREN DEBE

Bosje Kajute Stokjes Groot

Niet alleen een lekker geurtje, maar ook een goed gevoel. Want iedereen wil thuis komen met een fijne geur en aangename sfeer in huis. Hoe fijn is het als dat ook met een verantwoord en goed gevoel kan?! Ontdek We Love Diffusers en geniet! 

Het bosje kajute stokjes groot is geschikt voor de 200ml diffuser vaasjes.

Sida Rhombifolia Linn
Onze kajute stokjes zijn gemaakt van gewassen en gedroogd onkruid uit Thailand genaamd Sida Rhombifolia Linn. Wij vinden het zonde dat dit wordt gekapt en gesnoeid zonder dat er daarna iets mee gedaan wordt en daarom gebruiken wij deze takjes voor onze diffusers. Doordat deze takjes hol zijn zorgen ze voor een intensere geurbeleving en geleiden zij de geur beter dan traditionele geurstokjes; mooi meegenomen toch?!

4,95

Beschrijving

Leuk om te weten; onze bos kajute stokjes groot – de kleine trouwens ook – wordt met de hand geplukt in Thailand. Kajute is een gedroogde grassoort die als een soort onkruid groeit in onder andere Thailand. Het overwoekert alles en laat daarom weinig ruimte voor andere planten over. Van groot belang dat dit af en toe getrimd wordt dus zodat andere plantsoorten ook nog de kans hebben zich te ontwikkelen. Kort verhaal lang – het wordt dus gesnoeid. Zonde om er dan niks mee te doen toch? Dat vinden wij ook! Daarom gebruiken wij deze takjes voor onze diffusers. Doordat ze hol zijn verspreiden ze de geur extra goed, win-win toch?!

Het bosje kajute stokjes groot is geschikt voor het gerecyclede diffuser vaasje van 200ml.

Verliest jouw diffuser na een tijdje zijn geur? Dan is het hoog tijd om de stokjes te vervangen door nieuwe. Voor duurzaam gebruik kan je het beste 2 – 3 takjes tegelijkertijd gebruiken die je iedere tien dagen vervangt door nieuwe. Doordat de takjes hol zijn van binnen geleiden en verspreiden zij de geur extra goed. Dit maakt het ook zinloos om je stokjes om te draaien in het flesje, hier krijg je alleen maar vieze vingers van ;).

Aanmelden nieuwsbrief

Krijg bericht over acties, kortingen & nieuws rondom We Love The Planet.

Volg ons

Heeft u een vraag of een opmerking over We Love The Planet?

Heeft u een vraag of opmerking over een product of over We Love The Planet? Neem gerust contact met ons op.

mastercard logo
visa logo
iDeal logo