Skip to content
VOOR 14:00 BESTELD BINNEN 1 WERKDAG IN HUIS GRATIS VERZENDING VANAF €50 (NL) MAKKELIJK RETOURNEREN DEBE

Diffuser Vaasje Van Gerecycled Glas – Groen

Niet alleen een lekker geurtje, maar ook een goed gevoel. Want iedereen wil thuis komen met een fijne geur en aangename sfeer in huis. Hoe fijn is het als dat ook met een verantwoord en goed gevoel kan?! Ontdek We Love Diffusers en geniet!

Hip, duurzaam en stijlvol… Wij nemen geen blad voor de mond als het gaat om onze diffuser vaasjes van gerecycled glas. Wij zijn hier namelijk apetrots op!

Voor duurzaam gebruik vul je het keramieken diffuser vaasje met een klein laagje diffuser olie en plaats je er 2 – 3 kleine kajute stokjes in. Let op, je gebruikt voor dit vaasje de grote kajute stokjes.

Ga je voor de complete look?! Schaf dan ook onze leuke houten diffuser display aan voor bij jouw diffuser.

9,95

Beschrijving

Duurzaam, stijlvol en een échte eye-catcher… Wij nemen geen blad voor de mond als het gaat om ons diffuser vaasje van gerecycled glas. Wij zijn hier namelijk apetrots op! Een vaasje wat is gemaakt met oog voor de natuur en wat zo duurzaam mogelijk is. Ons diffuser vaasje wordt namelijk gemaakt van gerecyclede glazen flessen.

Onze signature diffuser vaasjes worden gemaakt van flesjes met vissaus, maar wist je al dat deze groene vaasjes zijn gemaakt van glazen Perrier flessen? Perrier is een mineraalwater merk en heeft haar hoofdkantoor in Thailand. Onze fabriek staat natuurlijk in Thailand en daarom hebben wij het geluk om deze prachtige flessen een tweede leven te geven. Zo voorkomen we dat de glazen flessen worden weggegooid en er niets meer gebeurd. Mooi concept toch? Vinden wij ook! Het is dus écht een flesje met een reisverhaal, gaaf toch?

Voor duurzaam gebruik vul je jouw diffuser vaasje van gerecycled glas met een klein laagje diffuser olie en plaats je er 2 – 3 grote kajute stokjes in. Let op, je gebruikt voor dit vaasje de grote kajute stokjes. Ga je voor de complete look?! Schaf dan ook onze leuke houten diffuser display aan voor bij jouw diffuser.

Eye-catcher nodig voor in de horeca?

Speciaal voor de horeca gelegenheden hebben wij een houten display ontwerpen waar je een flesje van gerecycled glas bij krijgt. Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze diffusers bij jou in de horeca? Neem dan contact op via [email protected] voor meer informatie. Tot snel in onze mailbox!

Aanmelden nieuwsbrief

Krijg bericht over acties, kortingen & nieuws rondom We Love The Planet.

Volg ons

Heeft u een vraag of een opmerking over We Love The Planet?

Heeft u een vraag of opmerking over een product of over We Love The Planet? Neem gerust contact met ons op.

mastercard logo
visa logo
iDeal logo