Skip to content
VOOR 14:00 BESTELD BINNEN 1 WERKDAG IN HUIS GRATIS VERZENDING VANAF €50 (NL) MAKKELIJK RETOURNEREN DEBE

Houten diffuser display

Niet alleen een lekker geurtje, maar ook een goed gevoel. Want iedereen wil thuis komen met een fijne geur en aangename sfeer in huis. Hoe fijn is het als dat ook met een verantwoord en goed gevoel kan?! Ontdek We Love Diffusers en geniet!

De houten diffuser display is perfect om jouw diffuser die lekkere ‘natuurlijke’ uitstraling te geven. Het hout dat gebruikt is voor deze hippe, houten display is vervaardigd van FSC hout. Daarnaast zijn ze natuurlijk niet bewerkt met chemicaliën of geïmpregneerd met middelen die schadelijk zijn voor het milieu. Precies zoals jij van ons mag verwachten!

6,95

Beschrijving

De houten diffuser display is perfect om jouw diffuser die lekkere ‘natuurlijke’ uitstraling te geven in huis. Dat wij van de planeet houden, dat is je vast niet ontgaan. Maar wist je ook dat ongeveer 15% van de wereldwijde uitstoot van broeikasgassen wordt veroorzaakt door grootschalige ontbossing? Veel hé? Omdat wij het heel erg belangrijk vinden dat wij hier niet aan bijdragen, gebruiken wij alleen FSC hout. Door te kiezen voor FSC hout geven wij bosbeheerders de middelen om zijn of haar bos duurzaam te beheren. Op deze manier kan het bos niet worden omgezet in gebieden voor palmolie-, soja- of veeteelt. Daarnaast blijft bij FSC hout de door de boom opgenomen CO2 grotendeels ‘vastzitten’ in het hout gedurende de gebruiksduur en draagt het daarom maar heel weinig bij aan de wereldwijde uitstoot van broeikasgassen. Mooi toch?!

Horeca?
Voor horeca gelegenheden hebben wij een speciaal houten displays ontworpen. Meer weten over de mogelijkheden voor deze diffusers in uw horeca bedrijf? Mail ons op [email protected] voor meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief

Krijg bericht over acties, kortingen & nieuws rondom We Love The Planet.

Volg ons

Heeft u een vraag of een opmerking over We Love The Planet?

Heeft u een vraag of opmerking over een product of over We Love The Planet? Neem gerust contact met ons op.

mastercard logo
visa logo
iDeal logo