Ga naar hoofdinhoud
VOOR 15:00 BESTELD BINNEN 1 WERKDAG IN HUISGRATIS VERZENDING VANAF €50 (NL) MAKKELIJK RETOURNEREN DEBE

Zeepdispenser keramiek ”Stone”

Schone en frisse handen, maar dan geheel in stijl met onze keramieken zeepdispenser. Want iedereen wilt graag een goed ingerichte badkamer, keuken of toilet, toch?!
De zeepdispenser keramiek “Stone” is een stijlvolle en duurzame verpakking voor jouw We Love Hand Wash. Een echte eyecatcher in jouw interieur! Al onze keramieken accessoires worden met de hand gemaakt in Thailand. Daarom is er geen een exact hetzelfde, ze zijn stuk voor stuk uniek.

Omdat wij weten dat jij niet alleen van zachte en schone handen houdt, maar ook van een mooi interieur. Draai het roestvrij stalen pompje met de klok mee om de dispenser open te krijgen. Vul de zeepdispenser met jouw favoriete handzeep en draai het pompje er weer op.

29,95

Uitverkocht

Beschrijving

Onze zeepdispenser keramiek “Stone”: een stijlvolle en duurzame verpakking voor jouw We Love Hand Wash. Omdat wij weten dat jij niet alleen van zachte en schone handen houdt, maar ook van een mooi interieur! Draai het roestvrij stalen pompje met de klok mee om de dispenser open te krijgen. Vul de zeepdispenser met jouw favoriete handzeep en draai het pompje er weer op.

Al onze keramieken accessoires worden met de hand gemaakt in Thailand. Daarom is geen een van onze zeepdispensers exact hetzelfde, ze zijn stuk voor stuk uniek. Gemaakt met oog voor detail en passie natuurlijk, zoals jij van ons gewend bent.

Wist je trouwens dat wij in dezelfde stijl ook een keramieken diffuser vaasje hebben? Hartstikke leuk want zo maak jij de ‘look’ op jouw toilet of badkamer helemaal compleet. Koop je ze samen? Éxtra leuk voor jou want op een giftset (deze bevat een vaasje keramiek “Stone” en een zeepdispenser keramiek “Stone”) krijg je van ons een klein prijsvoordeel.

Dus zoek jij nog een leuk cadeau voor iemand die jij lief hebt? Of wil jij jezelf gewoon even ‘verwennen’ met een mooie nieuwe zeepdispenser? Dan staan wij – met onze passie voor de planeet – altijd voor je klaar.

Andere suggesties…