DIT MERK IS ONTSTAAN UIT LIEFDE VOOR DE PLANEET

Dit merk is ontstaan uit liefde en passie voor onze planeet. Wij vinden het ontzettend belangrijk om te weten wat voor grondstoffen er in een product zitten en waar het vandaan komt.

Bij We Love The Planet staan wij erop om bij elk product dat wij maken, elke bestelling die wij inpakken, elke handeling die wij verrichten de meest natuurlijke, duurzame en verantwoorde manier te kiezen. We laten je op een bewuste manier genieten met steeds dezelfde gedachte: We Love The Planet!

WE LOVE OUR PRODUCTS

Een goede geur is belangrijk voor het welzijn en stemming van een persoon. Onze unieke geuren worden in Azië samengesteld en zijn vrij van chemische bestanddelen. Hierdoor gaat deze 50 ml Spiritual Spa wel drie maanden mee!

Onze crèmedeodorant produceren wij zelf. Alle ingrediënten zijn gecertificeerd en worden keer op keer met zorg uitgezocht, elke productie wordt er gekeken naar de beste natuurlijke producten. Elk exemplaar zal hierdoor ook nooit precies hetzelfde zijn, puur natuur!

De natuurlijke sojawas wordt zorgvuldig met de hand in de Thaise kokosnoten geschonken. De sojawas die wij gebruiken komt uit de verenigde staten en wordt hier op een duurzame manier verbouwd.

WE LOVE OUR TEAM

In 2016 is een jong fris team begonnen met de werkzaamheden voor We Love The Planet. Even voorstellen…

Eva

Als klein meisje ben ik opgegroeid in een echte sporters familie. Fit en gezond blijven stond dus op één! Mijn opa is wielrenner, mijn vader heeft een sportzaak, mijn tante is schoonheidsspecialiste en met de familie hebben we onze eigen groentetuin! Doordat sport zo centraal stond in mijn leven ben ik zelf gaan freelancen en ben ik mij gaan verdiepen in het zo puur mogelijk eten.

Daarbij kwam mijn voorliefde voor natuurlijke cosmetica via mijn tante. Die attendeerde mij erop dat alles wat je op je huid smeert ook in je lijf terecht komt. Zelf vind ik dat er nog maar weinig echt pure producten op de markt te vinden zijn.

Bij We Love The Planet is het ons doel om product voor product een complete lijn te maken waar wij voor 100% achter staan en die vriendelijk zijn voor het milieu en voor jezelf!

Liefs, Eva

Indra

Mijn oma zei altijd al dat ik als klein meisje uren in haar badkamer kon rommelen, crèmetjes opsmeren, kijken naar de mooie verpakkingen en ruiken aan de producten en daarna moest ik het natuurlijk aan iedereen laten zien. Cosmetica is er dus wel met de paplepel ingegoten.

Met ruim 15 jaar cosmetica ervaring in zowel de winkel als mijn eigen schoonheidssalon werk ik met veel plezier voor We Love The Planet.

Er is zoveel vraag op het gebied van natuurlijke (cosmetica) producten en nog maar weinig aanbod. Met veel liefde en enthousiasme laat ik klanten, restaurants en nieuwe verkooppunten onze heerlijke producten ruiken en ervaren in regio Utrecht. Ik ben er van overtuigd dat beleving nu en ook in de toekomst heel belangrijk is. Als klant ruikt u onze We Love geurdiffusers op het toilet van o.a. restaurants, leuke biologische koffiebars, mooie kapsalons en schoonheidssalons en kunt u het online kopen.

Het gaat allemaal om het verkopen van een beleving en daar maak ik graag deel van uit!

Wil jij onze diffusers ook in jouw restaurant, sportschool of salon hebben staan? Of wil jij verkooppunt worden? Mail mij:)! Hopelijk tot gauw =)

Liefs Indra