Duurzame fabriek

In 2014 is één van de duurzaamste fabrieken van Azië opgezet. Deze fabriek is volledig milieuvriendelijk en zelfvoorzienend. De fabriek gebruikt energie van zonnepanelen en windkracht en is niet aangesloten op een elektriciteitsnet of de publieke watervoorraad.

Iedere dag wordt er verse vis gevangen en samen met het groente en fruit uit de fabriekstuin worden alle medewerkers heerlijke, gezonde maaltijden geserveerd.

Energie

Door het gebruik van zonnepanelen en windmolens wekt de fabriek haar eigen energie op. Onder andere alle verlichting, binnen en buiten, wordt hierdoor van energie voorzien en zijn volledig van LED.

Zelfvoorzienend

Wij geloven in zelfvoorzienend leven en dat vertaalt zich terug in deze fabriek. De fabriek is gebouwd rondom de interesses en het geluk van de werknemers. Er worden biologische groentes en fruit verbouwd en er is een visvijver om gezonde voeding te kunnen serveren.

Water

In de fabriek wordt regenwater opgevangen en gefilterd voor eigen gebruik. Het filteren gebeurt in biologische filtersystemen en volgens de Europese standaard. Zo verminderen we het gebruik van flesjes water en het onnodig transporteren hiervan.

Het water rondom de fabriek wordt gefilterd en voorzien van zuurstof door waterpompen en filters die werken op zonne-energie. De kwaliteit van het water wordt hierbij continu gemonitord.

In de hele fabriek wordt geen gas gebruikt. Hierdoor is er geen uitstoot van koolstofdioxide.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

WE LOVE THE PLANET

YOU LOVE THE BEST ORGANIC COSMETICS

Ons verhaal

Dit merk is ontstaan uit onze liefde voor de planeet. Wij vinden het belangrijk om te weten wat er in een product zit en waar het vandaan komt.

Het tweede punt vergeten mensen vaak. Een tomaat kan biologisch zijn, maar als deze uit een vervuilende fabriek in Oeganda wordt geïmporteerd, is dit alsnog slecht voor het milieu. Wij laten onze diffusers hierom in één van de duurzaamste fabrieken in Azië maken.

De fabriek waar onze diffusers gemaakt worden is eco-vriendelijk en helemaal zelfvoorzienend. Alle energie die de fabriek nodig heeft wordt opgewekt uit water- en zonne-energie, waardoor de fabriek niet verbonden is met het elektriciteitsnet of de openbare watervoorziening. Alle medewerkers van de fabriek krijgen heerlijke, gezonde maaltijden aangeboden. Deze maaltijden komen vers uit de organische groentetuin en visvijver!

De deodorant van We Love The Planet wordt geproduceerd in Nederland. Het is een erg fijn product dat iedereen in huis zou moeten hebben. De deodorant is smeerbaar en bestaat voor 100% uit natuurlijke en biologische ingrediënten. Doordat de deodorant in een klein en compact blikje zit is hij ook nog eens handig mee te nemen. En ik bedoel maar, hoe fijn is het als jij staat te dansen op een festival en jouw deodorant is wel mee naar binnen!

Wij van We Love The Planet verkopen alleen producten waar we gek op zijn en die we in het dagelijks leven veel gebruiken.

Als klein meisje ben ik opgegroeid in een echte sporters familie. Fit en gezond blijven stond dus op 1! Mijn opa is wielrenner, mijn vader heeft een sportzaak, mijn tante is schoonheidsspecialiste en met de familie hebben we onze eigen groentetuin! Doordat sport zo centraal stond in mijn leven ben ik zelf gaan freelancen en ben ik mij gaan verdiepen in het zo puur mogelijk eten. Daarbij kwam mijn voorliefde voor natuurlijke cosmetica via mijn tante. Die attendeerde mij erop dat alles wat je op je huid smeert ook in je lijf terecht komt. Zelf vind ik dat er nog maar weinig echt pure producten op de markt te vinden zijn. Bij We love the planet is het ons doel om product voor product een complete lijn te maken waar wij voor 100% achter staan en die vriendelijk zijn voor het milieu en voor jezelf!

Een aantal jaar geleden leerde ik Eva kennen. Eigenlijk waren we meteen vriendinnen en zo kwam ik automatisch in de wereld van natuurlijke producten terecht. Eerlijk gezegd vond ik het aan het begin allemaal maar overdreven. Biologische kipfilet, schoonmaakproducten en zelfs haar tampons zijn natuurlijk. Ik maakte er altijd maar grapjes over en liet haar lekker haar ding doen. Totdat ik de We Love Deodorant zag en me eigenlijk ging realiseren hoeveel troep ik de afgelopen jaren in mijn lichaam had gekregen door het gebruik van spuitdeodorant. Zo langzamerhand ging ik beseffen dat veel producten eigenlijk helemaal niet zo goed voor je lichaam zijn en de manier waarop deze gemaakt worden ook niet altijd even goed voor het milieu zijn…

Sinds september 2016 werk ik bij We Love The Planet. Het is voor mij een feestje om hier te mogen werken. Een gezellig, jong, georganiseerd maar vooral eerlijk bedrijf. Elke dag werken wij keihard om jullie, onze fans, tevreden te houden en meer fans te creëren. Ik ga ervoor om iedereen fan te maken van onze We Love Producten! Dat is beter voor jou en voor onze planeet!

Werken bij We love the planet past echt heel erg goed bij mij! Omdat ik 3 jaar een biologische cosmetica winkel heb gehad, weet ik goed waar behoefte aan is, zo ook de biologische deodorant. Zelf ben ik nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling daarvan, en al mijn collega`s zitten in het test team, waardoor we precies weten wanneer het product aan al onze eisen voldoet!

Mijn taken bij We love the planet zijn heel divers, de ene dag ben ik onderweg naar nieuwe verkooppunten, en de andere dag ben ik bezig met de producent voor nieuwe producten, en niet te vergeten de beurzen waar we soms opstaan, maakt het echt een hele leuke baan (al zie ik het niet als een baan, maar gewoon iets wat ik heel graag doe!)

Ook zijn we nu al bezig om nieuwe gezonde cosmetica producten te ontwikkelen, zodat je voor steeds meer verzorgingsproducten bij We love the planet terecht kunt!

Mijn oma zei altijd al dat ik als klein meisje uren in haar badkamer kon rommelen, cremetjes opsmeren, kijken naar de mooie verpakkingen en ruiken aan de producten en daarna moest ik het natuurlijk aan iedereen laten zien. Cosmetica is er dus wel met de paplepel ingegoten.

Met ruim 15 jaar cosmetica ervaring in zowel de winkel als mijn eigen schoonheidssalon werk ik met veel plezier voor We Love The Planet.

Er is zoveel vraag op het gebied van natuurlijke (cosmetica) producten en nog maar weinig aanbod. Met veel liefde en enthousiasme laat ik klanten, restaurants en nieuwe verkooppunten onze heerlijke producten ruiken en ervaren. Ik ben er van overtuigd dat beleving nu en ook in de toekomst heel belangrijk is. Als klant ruikt u onze We Love geurdiffusers op het toilet van o.a. restaurants, leuke biologische koffiebars, mooie kapsalons en schoonheidssalons en kunt u het online kopen.

Het gaat allemaal om het verkopen van een beleving en daar maak ik graag deel van uit!

Hopelijk tot gauw =)