Skip to content
VOOR 14:00 BESTELD BINNEN 1 WERKDAG IN HUIS GRATIS VERZENDING VANAF €50 (NL) MAKKELIJK RETOURNEREN DEBE

We Love Hand Care

Onze hand wash en hand cream bestaan uit natuurlijke ingrediënten en is geheel vrij van onnodige en synthetische toevoegingen. Niet alleen de ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd, maar ook aan een duurzame verpakking is gedacht! De verpakking van de hand wash is gemaakt van gerecycled plastic en de verpakking van de hand cream is van suikerriet. Super duurzaam dus!

Beter voor jouw handen én beter voor onze planeet!

Toont alle 2 resultaten

  • Uitverkocht
    Hand Cream – Arctic White
  • Hand Wash – Arctic White

De ultieme verzorging voor jouw handen!

De natuurlijke ingrediënten in We Love Hand care zorgen voor de beste verzorging van jouw handen. Voor extra zachte handen combineer je de handzeep met onze handcrème.

In vergelijking met andere delen van ons lichaam hebben onze handen het maar zwaar te verduren. Omdat de huid op de handen relatief dun is, is deze extra gevoelig voor invloeden van buitenaf. De handzeep is daarnaast rijk aan mineralen om het hydratatieniveau van de huid te behouden. De zeepvrije formule is speciaal ontwikkeld om ervoor te zorgen dat jouw handen nooit geïrriteerd raken, ongeacht hoe vaak jij jouw handen ook wast!

Milieuvriendelijk verpakt

De verpakking die we gebruiken voor onze hand wash is, zoals je van ons mag verwachten, milieuvriendelijk! Het plastic dat wordt gebruikt voor de verpakking van de handzeep is afkomstig van 100% gerecycled materiaal en is ook weer recyclebaar: een feestje voor jouw handen én een feestje voor de planeet.

Aanmelden nieuwsbrief

Krijg bericht over acties, kortingen & nieuws rondom We Love The Planet.

Volg ons

Heeft u een vraag of een opmerking over We Love The Planet?

Heeft u een vraag of opmerking over een product of over We Love The Planet? Neem gerust contact met ons op.

mastercard logo
visa logo
iDeal logo