Ons verhaal

Ontstaan uit passie en liefde voor de planeet

Hi! Wij zijn We Love The Planet. Onze missie? Die zit verpakt in onze naam. Wij houden als geen ander van onze aarde. Ze geeft ons zoveel en dat willen wij dan ook koste wat het kost beschermen. Daarom maken wij producten die goed zijn voor jou én je omgeving. 

Voor ons begint dat bij nieuwsgierig zijn, kritische vragen stellen, continu kijken of het anders kan. Of het beter kan. Duurzamer. Omdat wij, net als jij, ook willen weten waar onze ingrediënten vandaan komen. Dat wat je opsmeert ook écht het beste is voor jouw huid. En wat de impact op het milieu is. Dat vinden wij heel gewoon dat je dat wilt weten. It’s natural zeggen we dan altijd. Net als onze producten trouwens.

Yes, wij gaan voor verzorgingsproducten zonder zorgen. Van de ingrediënten waar we mee werken tot de verpakking, altijd kiezen wij voor de meest natuurlijke, duurzame en verantwoorde weg. Zodat jij met een goed gevoel onze producten kan gebruiken. En wij trouwens ook, want we maken er zelf ook dagelijks gebruik van ;-). Zo laten we samen iedere dag opnieuw zien hoeveel we houden van onze planeet. Mooi toch?

We Love Our Team

In 2016 is een jong fris team begonnen met de werkzaamheden voor We Love The Planet. Even voorstellen…

Als klein meisje ben ik opgegroeid in een echte sporters familie. Fit en gezond blijven stond dus op één! Mijn opa is wielrenner, mijn vader heeft een sportzaak, mijn tante is schoonheidsspecialiste en met de familie hebben we onze eigen groentetuin! Doordat sport zo centraal stond in mijn leven ben ik zelf gaan freelancen en ben ik mij gaan verdiepen in het zo puur mogelijk eten.

Daarbij kwam mijn voorliefde voor natuurlijke cosmetica via mijn tante. Die attendeerde mij erop dat alles wat je op je huid smeert ook in je lijf terecht komt. Zelf vind ik dat er nog maar weinig echt pure producten op de markt te vinden zijn.

Bij We Love The Planet is het ons doel om product voor product een complete lijn te maken waar wij voor 100% achter staan en die vriendelijk zijn voor het milieu en voor jezelf!

Liefs, Eva

Mijn oma zei altijd al dat ik als klein meisje uren in haar badkamer kon rommelen, crèmetjes opsmeren, kijken naar de mooie verpakkingen en ruiken aan de producten en daarna moest ik het natuurlijk aan iedereen laten zien. Cosmetica is er dus wel met de paplepel ingegoten.

Met ruim 15 jaar cosmetica ervaring in zowel de winkel als mijn eigen schoonheidssalon werk ik met veel plezier voor We Love The Planet.

Er is zoveel vraag op het gebied van natuurlijke (cosmetica) producten en nog maar weinig aanbod. Met veel liefde en enthousiasme laat ik klanten, restaurants en nieuwe verkooppunten onze heerlijke producten ruiken en ervaren in regio Utrecht. Ik ben er van overtuigd dat beleving nu en ook in de toekomst heel belangrijk is. Als klant ruikt u onze We Love geurdiffusers op het toilet van o.a. restaurants, leuke biologische koffiebars, mooie kapsalons en schoonheidssalons en kunt u het online kopen.

Het gaat allemaal om het verkopen van een beleving en daar maak ik graag deel van uit!

Wil jij onze diffusers ook in jouw restaurant, sportschool of salon hebben staan? Of wil jij verkooppunt worden? Mail mij:)! Hopelijk tot gauw =)

Liefs Indra