Skip to content
VOOR 14:00 BESTELD BINNEN 1 WERKDAG IN HUIS GRATIS VERZENDING VANAF €50 (NL) MAKKELIJK RETOURNEREN DEBE

Diffuser Vaasje Van Gerecycled Glas – Transparant

Niet alleen een lekker geurtje, maar ook een goed gevoel. Want iedereen wil thuis komen met een fijne geur en aangename sfeer in huis. Hoe fijn is het als dat ook met een verantwoord en goed gevoel kan?! Ontdek We Love Diffusers en geniet!

Hip, duurzaam en stijlvol… Wij nemen geen blad voor de mond als het gaat om onze diffuser vaasjes van gerecycled glas. Wij zijn hier namelijk apetrots op!

Voor duurzaam gebruik vul je het keramieken diffuser vaasje met een klein laagje diffuser olie en plaats je er 2 – 3 kleine kajute stokjes in. Let op, je gebruikt voor dit vaasje de grote kajute stokjes.

Ga je voor de complete look?! Schaf dan ook onze leuke houten diffuser display aan voor bij jouw diffuser.

9,95

Beschrijving

Hip, duurzaam en stijlvol… Wij nemen geen blad voor de mond als het gaat om ons diffuser vaasje van gerecycled glas. Wij zijn hier namelijk apetrots op! Een vaasje wat is gemaakt met oog voor de natuur en wat zo duurzaam mogelijk is. Ons diffuser vaasje wordt namelijk gemaakt van gerecyclede glazen flessen.

In Thailand, waar onze fabriek staat, wordt voornamelijk gekookt met vissaus. Heel erg veel vissaus, dit wordt daar namelijk gebruikt in plaats van zout. De Thaise vissaus zit in een glazen flesje en doordat er zoveel mee wordt gekookt, worden er ook heel veel van deze glazen flesjes weggegooid. Zonde dat daar niks meer mee gebeurt toch? Vonden wij ook! Daarom gebruiken wij deze oude flesjes en transformeren wij ze naar onze signature diffuser vaasjes. Een flesje met een verhaal, gaaf toch?!

Voor duurzaam gebruik vul je jouw diffuser vaasje van gerecycled glas met een klein laagje diffuser olie en plaats je er 2 – 3 grote kajute stokjes in. Let op, je gebruikt voor dit vaasje de grote kajute stokjes. Ga je voor de complete look?! Schaf dan ook onze leuke houten diffuser display aan voor bij jouw diffuser.

Horeca?

Voor horeca gelegenheden hebben wij een speciale houten display ontworpen met een flesje van gerecycled glas erbij. Meer weten over de mogelijkheden voor onze diffusers in uw horeca bedrijf? Mail ons op [email protected] voor meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief

Krijg bericht over acties, kortingen & nieuws rondom We Love The Planet.

Volg ons

Heeft u een vraag of een opmerking over We Love The Planet?

Heeft u een vraag of opmerking over een product of over We Love The Planet? Neem gerust contact met ons op.

mastercard logo
visa logo
iDeal logo