Skip to content
VOOR 14:00 BESTELD BINNEN 1 WERKDAG IN HUIS GRATIS VERZENDING VANAF €50 (NL) MAKKELIJK RETOURNEREN DEBE

Waarom je elke dag zonnebrand zou moeten gebruiken

Moet ik me echt zorgen maken over het gebruik van zonbescherming in de winter? Het antwoord is ja! Zo’n 95% van het zonlicht is UVA-straling. Deze is het hele jaar door aanwezig, dus ook als het regent, sneeuwt of bewolkt is. UVA-straling verbrandt je huid niet, maar breekt wel je huidcellen sneller af. Dit leidt tot vroegtijdige huidveroudering en een verhoogd risico op huidkanker. Daarom is het belangrijk dat je het hele jaar door je huid dagelijks beschermt met een SPF.

Onze zonnebrandsticks zijn een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele zonnebrand met chemische UV-filters zoals oxybenzone. De zonnebrandstick zit in een innovatieve, gerecyclede verpakking van FSC mix papier. Het is de vertrouwde push-up stick die je van ons gewend bent. Druk de onderkant van de stick iets omhoog en haal de zonnebrand stick over jouw lichaam en gezicht. De zonnebrand bevat 100% natuurlijke UV-filters waardoor je verantwoord en veilig de zon in kan. De basis van de zonnebrand bevat onder andere koolzaadolie, kokosolie en maiszetmeelpoeder welke de zonnebrandstick goed smeerbaar maken en je huid fluweel zacht. Daarnaast is de zonnebrand hypoallergeen, verzachtend en hydraterend. De zonnebrandsticks voldoen natuurlijk ook aan diverse wetgeving voor het behoud van koraalriffen. Zonder schuldgevoel de zee in dus; precies zoals jij dat wilt!

De SPF 20 zorgt ervoor dat je huid voor 95% beschermd is tegen de zon en de SPF 30 zorgt voor circa 97% zonbescherming. Ik hoor je al denken waarom geen SPF 50? Het verschil tussen SPF 30 en SPF 50 is heel klein, namelijk 1%. Omdat dit verschil zo minimaal is hebben wij er bewust voor gekozen om geen SPF 50 te introduceren. Het zou namelijk ook een witte waas achterlaten en zo wil je natuurlijk niet voor de dag komen!

Dus wil jij nu onze SPF toevoegen aan je dagelijkse routine? Dat snappen we! Je shopt onze zonnebrand vanaf €16,50

spf vs

Aanmelden nieuwsbrief

Krijg bericht over acties, kortingen & nieuws rondom We Love The Planet.

Volg ons

Heeft u een vraag of een opmerking over We Love The Planet?

Heeft u een vraag of opmerking over een product of over We Love The Planet? Neem gerust contact met ons op.

mastercard logo
visa logo
iDeal logo