Skip to content
VOOR 14:00 BESTELD BINNEN 1 WERKDAG IN HUIS GRATIS VERZENDING VANAF €50 (NL) MAKKELIJK RETOURNEREN DEBE

Kies jij voor een We Love The Planet deostick of liever een deoblikje?

De één is groot liefhebber van het blikje en de ander van de stick. Maar is er dan ook een verschil? Nee, eigenlijk niet. De ingrediënten zijn grotendeels hetzelfde, alleen de substantie is aangepast op de verpakking. Zo is de substantie van het deodorant blikje echt een soort crème dat je met je vingers op je oksel kan smeren. Bij de deodorant stick is de substantie juist weer wat dikker zodat hij compact blijft, maar wel voldoende product afgeeft als je hem onder je oksel haalt.

Bij het deodorant blikje kan je zelf gemakkelijker de hoeveelheid deodorant bepalen die je aanbrengt onder je oksel. De overtollige deodorant kan je in je handen uitsmeren, deze zijn dan meteen gehydrateerd. Met de stick kan je de deodorant aanbrengen zonder ‘vieze’ vingers te krijgen. Deze stap is voor nieuwe gebruikers vaak iets makkelijker gemaakt omdat deze lijkt op het aanbrengen van een roldeodorant. Wist je trouwens dat onze deodorant stick in een papieren verpakking zit welke, wanneer de deodorant op is, gewoon in de oud papierbak kan?

Door het kliksysteem is het blikje goed afsluitbaar en ideaal om mee te nemen op reis. Hoe fijn is een deodorant die gewoon in je tas mag blijven zitten tijdens het vliegen?! De stick is in het dagelijks gebruik in alle ochtend drukte misschien wel weer het makkelijkst voor thuis in de badkamer.

Het is dus aan jou! Blikje of stick? Wat lijkt jou fijner?

 

Deostick of deoblik

Aanmelden nieuwsbrief

Krijg bericht over acties, kortingen & nieuws rondom We Love The Planet.

Volg ons

Heeft u een vraag of een opmerking over We Love The Planet?

Heeft u een vraag of opmerking over een product of over We Love The Planet? Neem gerust contact met ons op.

mastercard logo
visa logo
iDeal logo