Waarom zou je We Love Deodorant gebruiken?

Waarom zou je eigenlijk elke ochtend in een blikje gaan froeten of een papieren stick onder je arm swipen. Ik hoor je denken… een spuitbus is toch veel makkelijker? Ja als je even puur functioneel kijkt is dat misschien wel zo.  Maar als je bedenkt hoe zo’n standaard spuitbus gemaakt wordt en wat er vervolgens elke dag in je lichaam komt? Met deze gedachte zijn wij begonnen met We Love Deodorant!! Beter voor jou en voor de planeet!

Uiteindelijk blijft het belangrijkste dat je fresh de dag doorkomt. Want dat is immers de reden waarom we deodorant gebruiken. Zweetlucht ontstaat als het zweet uit de apocriene zweetklieren in aanraking komt met bacteriën op de huid. De nare geur die je ruikt als je geen deodorant gebruikt is boterzuur die gemaakt wordt door deze bacteriën. Transpiratievocht is namelijk in principe geurloos. De vermenging van zweet met de bacteriën zorgt voor de onaangename geur. Als de bacteriën worden uitgeschakeld, is er dus ook geen zweetlucht.

Als dit helemaal natuurlijk kan, waarom dan nog die spuitbus? We noemen enkele voordelen:

  • We Love Deodorant bevat geen aluminium en andere synthetische stoffen! De deodorant bestaat uit alleen maar natuurlijke ingrediënten. Deze hebben stuk voor stuk een positief effect op de huid.
  • De huidflora wordt niet beïnvloed. De Baking Soda (Zuiveringszout) zorgt ervoor dat de bacteriën geen kans krijgen om de vetzuren om te zetten naar zweetlucht.
  • De poriën raken niet verstopt, je blijft gewoon zweten maar de maiszetmeel absorbeert het meeste vocht zodat je een droog gevoel houdt.
  • De verpakkingen zijn 100% recyclebaar. Het blikje bestaat uit 100% blik en wordt dus automatisch uit het huisvuil gesorteerd. De stick is van karton en kan dus gewoon in de papierbak na gebruik.
  • Uit ervaring van onze fans blijkt dat onze WLTP beter werkt dan de standaard spuitbus.

You love staying fresh naturally ♡